O nama

Kompanija Tim 99 ​ je već 20 godina lider u uvozu, zastupanju i distribuciji pića.

DOSTAVA PIĆA
BESPLATNA ISPORUKA U BEOGRADU
DISKONTI – PRODAVNICE PIĆA
PORUDŽBINE ZA SVE PROSLAVE

Distriubuciju pića vršimo kroz različite kanale – lanac svojih 20 maloprodajnih objekata u Beogradu, kroz velike trgovinske lance Delhaize, Mercator, Metro, Aman, Veropoulous, Dis, , kao i kroz HoReCa objekte u Beogradu i najveće veleprodaje na teritoriji Srbije.

Ekskluzivni smo zastupnici velikih svetskih proizvođača, kao što su Les Grands Chais de France, La Martiniquaise, Marie Brizard, Karlheinz, Obala Group, Perlino, Amigos, Skovin, odnosno brendova Label 5, Cutty Sark, Winchester iz kategorije viskija; Agavita, Gibsons, Lordson, Jelzin, Poliakov iz kategorije belih alkoholnih pića; Dulong, Grand Sud, Baron D’Arignac, El Emperador, Porto Cruz, Casa De Campo, Skovin iz vinskog programa; Orangina, Limona, Spezi iz kategorije bezalkoholnih napitaka i Amigos kafa.

Timski rad i timski duh u kompaniji doprineo je da smo ubrzo postali jedna od najvećih distributerskih kuća u Srbiji.

Distribucija pića je naša osnovna delatnost i ono u čemu smo bez premca, jer našim partnerima možemo da ponudimo kompletnu uslugu – od uvoza i carinjenja robe, preko skladištenja, marketinških aktivnosti do prodaje i isporuke. Za sve prodajne programe koje mi distribuiramo, garantujemo dostupnost robe krajnjim potrošačima u svakom trenutku i na svakom mestu.

 
Usmerenost na kvalitet usluge, organizacija, poznavanje lokalnog tržišta, kao i dobra geografska pokrivenost su ono što nas izdvaja.

U okviru kompanije je i lanac od 21-ne specijalizovane maloprodaje, lociranih na teritoriji Beograda. Dugo godina imamo odličnu saradnju sa svim velikim sistemina, kao što su Delhaize, Mercator, Metro, Aman, Veropoulous, Dis, Univerexport, … kao i sa najvećim veleprodajana na teritoriji Srbije.